Wednesday 5 February 2014

Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής – Νέα Φιλαδέλφεια

Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής – Νέα Φιλαδέλφεια

Ωραία και ηλιόλουστη μέρα για μπάλα είχαμε όπως πάντα μετά μουσικής στο πάρκο Σπ. Μουστακλή με τα 5 από τα 6 ματς να μας συγκλονίζουν στη κυριολεξία! Το άλλο ήταν απλά ένας αγώνας.. «για άμπαλους» αλλά τι να κάνουμε…όλοι έχουν δικαίωμα στην άθληση.
Οι διοργανωτές nfw δεν μας πείσαν και πολύ ότι το χουν να διοργανώνουν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις βεληνεκούς της λίγκας μας και αποφασίστηκε ότι οι αγώνες τους θα γίνονται και κλεισμένων των θυρών έως το τέλος του «πρωταθλήματος». Ας προσέχατε μάγκες..
Ο κόσμος έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές μας ειδικά τα πιτσιρίκια της γειτονιάς που κατέκλεισαν το γηπεδάκι με την παρουσία τους και τις φωνές τους (μας ξεκουφάνανε!). Μας τσακίσανε και τις πορτοκαλάδες μας αλλά δε βαριέσαι, μας αποζημιώσανε με τα χαμόγελα τους.
DSC_0017Λίγο πριν τη σέντρα
Και πάμε τώρα στο κλασσικό ρεπορτάζ των αγώνων:
Υπόστεγο vs Belza Gorria: 3-1
Καθόλου άνετη επικράτηση για τους αργυρουπολίτες καθότι η αντίσταση της B.G ήταν σθεναρή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το υπόστεγο προσβλήθηκε μάλλον από το προηγούμενο μας άρθρο και προσπάθησε να προσφέρει λίγο θέαμα αλλά οι προσπάθειες για ανάποδα βολ πλανέ και ψαλιδάκια έπεσαν στο κενό. Ξεκίνησαν και οι προκλητικές δηλώσεις τους περί κατάκτησης του πρωταθλήματος κλπ, εμείς θα τους συνιστούσαμε να μην παίρνουν τα μυαλά τους αέρα από τώρα. Οι BG παρόλο που χάσανε αρχίζουν και στρώνουν και σοβαρεύονται σιγά σιγά σαν ομάδα. Η παρουσίαση της καινούργιας τους εμφάνισης δείχνει σημάδια οργάνωσης και εκτόξευσης στην ελίτ της πασαρέλας. Όποιος θέλει να την προμηθευτεί θα πρέπει να μπει στο τμήμα merchandise της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδα(??).
Trollετάριοι vs Los ingenieros: 2 – 5
Απ’ ότι φάνηκε ο πρόεδρος των τρολλετάριων καταπίεσε πολύ τους παίχτες του οι οποίοι ήταν πολύ αγχωμένοι και αυτό τους εμπόδισε να αποδείξουν την πραγματική τους αξία. Λίγο η πίεση, λίγο το επιβαρυντικό και επίπονο πρόγραμμα καθημερινών διπλών προπονήσεων χωρίς ρεπό (το πε και το κανε), λίγο η μέθη από το νικηφόρο ντεμπούτο τους.. έτσι οδηγήθηκε η ομάδα των Πατησίων στην πρώτη ήττα σοκ από τους «μηχανικούς» οι οποίοι έδειξαν ένα σοβαρό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Προφανώς η ισοπαλία με το υπόστεγο την προηγούμενη αγωνιστική ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Οι Los ingenieros σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις δείχνοντας από νωρίς για ποιο λόγο της έχουμε αποδώσει τον τίτλο του φαβορί.
DSC_0043κάτι ανάμεσα σε γυριστό σουτ και τσάμικο..
Rakos Fereira vs Γνωστοί*Άγνωστοι: 3 – 5
Το ποιο όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Αυτό για μας όμως δεν αποτελεί έκπληξη. Όταν ομάδες σαν τους Γ*Α παίζουν μπάλα, οι πάντες κοιτούν προσηλωμένοι με κομμένη την ανάσα. Από την αρχή κιόλας οι Γ*Α κέρδισαν τις καρδιές των φιλάθλων και την μάχη τις κερκίδας, η ρέγγε μουσική σκεπάστηκε από τα συνθήματα που έπεφταν το ένα μετά το άλλο και όλοι/ες αποζημιώθηκαν με το παραπάνω. Παρόλο που οι Γ*Α έπαιζαν με σβηστές τις μηχανές, πήραν μια άνετη νίκη χωρίς να κινδυνέψουν ουσιαστικά. Για τους RF το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το προσπάθησαν αλλά αυτό μερικές φορές δεν είναι αρκετό. Παραδέχτηκαν την ήττα τους και πήγαν στα αποδυτήρια να αναλύσουν τι έφταιξε. Ελπίζουμε παιδιά να μην σας πήρε πολύ από κάτω, φάτε κάνα μελομακάρονο και σας ευχόμαστε δυναμική επιστροφή από του χρόνου.
Περσινή Κομμούνα – Ποταμιακός: 3-4
Πείσμωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ποταμιακού μετά την κωμικοτραγική ήττα της 1ης αγωνιστικής και κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που άγγιζε την μετριότητα. Μετά από όλη αυτή τη κακοτυχία, ήρθε η στιγμή της δικαίωσης για τον Ποταμιακό που δείχνει να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος ειδικά αυτήν την περίοδο που η ομάδα έχει αρχίσει να ρολάρει. Το σκορ μπορεί να δείχνει ότι φτύσαν αίμα για να φτάσουν στη νίκη, αλλά εμείς στο γήπεδο είδαμε το άκρος αντίθετο καθώς ο Ποταμιακός είχε συνεχώς μια διαφορά ασφαλείας, και μάλιστα δέχτηκε το τρίτο γκολ στην λήξη. Οι Περσινοί θα πρέπει να ντρέπονται που με το υλικό που διαθέτουν στην σύνθεση τους ούτε καν την ισοπαλία δεν απέσπασαν. Αυτά παθαίνουν οι ομάδες που υποτιμάνε τον αντίπαλο τους.
DSC_0030το σέντερ μπακ του ποταμιακού οδηγεί μαεστρικά τη μπάλα
Zapatero united vs Villa Abalias: 1-10
Φτάσαμε στο περιβόητο κ περιζήτητο ματς της αγωνιστικής… Να πούμε τι ακριβώς εδώ? Για το πόσο άμπαλοι είναι η γαλατσιώτικη ομάδα ή το πόσο καταιγιστική ήταν οι «Δυτικοί»? Καλύτερα να ασχοληθούμε με τους δεύτερους όπου να πούμε ήταν ισοπεδωτικοί! Το τελικό σκορ μιλάει από μόνο του. Επιτέλους, τα χαμόγελα επέστρεψαν στους κύκλους της ομάδας που πλέον μπορεί να κοιτάει πιο ψιλά. Η διοίκηση έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποίηση.. Όσο για την V.A, είχαμε την πρόθεση να μην πούμε πολλά μιας και δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά μια ομάδα που αυτοχαρακτηρίζεται έτσι, αλλά κατόπιν της ανακοινωμένης ένστασης που λάβαμε στο φαξ μας θα αναγκαστούμε να τοποθετηθούμε. Για να μην μας κατηγορήσει κανείς για λογοκρισία, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είχαν να μας πουν οι ποιητές:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΠΑΕ ΒΙΛΑ ΑΜΠΑΛΙΑΣ
Η βίλλα Αμπαλίας τιμώντας το όνομα της απέδειξε έμπρακτα και όχι στα λόγια όπως στη προηγούμενη αγωνιστική ότι είναι η πιο άμπαλη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς ότι δεσμευόμαστε το κάνουμε και είμαστε ιδιαίτερα περήφανη γι΄ αυτό. Όσο για τα φαινόμενα εξαγορασμού των μικρών οπαδών με ποτήρια πορτοκαλάδας από τους γνωστούς αγνώστους, για αυτά ελπίζουμε ότι θα επιληφθεί η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας του πρωταθλήματος.
V.A fc
ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ANTIFA LEAGUE
Ένστασης απορριφθείσα
Καταρχάς να σας πούμε ότι έχετε πολύ χιούμορ και αυτό είναι που σας σώζει και δεν σας έχουμε ακόμα αποβάλει απ’ το πρωτάθλημα. Σας γνωστοποιούμε ότι η ένσταση σας έχει μπει προ καιρού χλατσοτό τριποντάκι στον κάδο μας, το “γλείψιμο” σας αλλού!. Για όσους δεν γνωρίζουν, η επιτροπή θεσμών έχει τιναχτεί στον αέρα και δεν υπάρχει καμία διαφάνεια μιας και στην αντιφασιστική λίγκα Αθηνών επικρατεί μαύρη μαυρίλα. Όσο για τα φαινόμενα εξαγορασμού που αναφέρετε, αυτά αποτελούν φθηνές δικαιολογίες για να «(α)μπαλώσετε» τον εφιάλτη της 10άρας. (σ.σ θα συνεχίζαμε αλλά επειδή η συνάδελφος αντι-ρεπόρτερ μας κράζει που σας κράζουμε τόσο πολύ, σταματάμε εδώ)
ALC
DSC_0012 DSC_0032Στα πανό τουλάχιστον είναι καλοί οι nfw και το μύνημα ηχηρό, εύγε!
Abelogarden – Refugees: 2 -0 (άνευ αγώνα)
Οι Abelogarden να μη ξενερώνουν παρακαλώ, ξέρουμε ότι δεν θα σας αρέσει να παίρνετε έτσι τους πόντους στα χαρτιά και λυπούμαστε που εν τέλει δεν παίξατε με την ομάδα που ήταν προγραμματισμένο να παίξετε..ελπίζουμε να απαλύναμε λίγο το πόνο σας με το φιλικό παιχνίδι που σας κλείσαμε. Να είστε σίγουροι ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ η ζωή και η παράγκα του antifa league κάτι θα κάνει για εσάς.
Όσο για τους Refugees..αναζητείται νέα ομάδα και έχει ήδη μπει αγγελία. Κάτι ψήνεται, το νου σας..
Ακολουθεί η (έως τώρα απείραχτη) βαθμολογία και ραντεβού στην Αργυρούπολη για την 3η αγωνιστική. Σύντομα νεότερα..
ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Zapatero United 2 1 1 0 14-4 4
Los ingenieros 2 1 1 0 9-6 4
Υπόστεγο 2 1 1 0 7-5 4
Abelogarden 2 1 1 0 5-3 4
Γνωστοί * Άγνωστοι 1 1 0 0 5-3 3
Ποταμιακός 2 1 0 4 5-6 3
Trollετάριοι 2 1 0 1 2-6 3
Rakos Fereira 2 1 0 1 5-5 3
Περσινή Κομμούνα 2 1 0 1 5-4 3
N.F.Warriors 1 0 1 0 3-3 1
Belza gorria 2 0 1 1 5-7 1
Refugees 2 0 0 2 0-4 0
Villa Abalias 2 0 0 2 0-12 0

Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους/ες, και πολλές λόμπες – “κρεμάσματα” σε φασίστες – ασπόνδυλα!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.