Friday 2 May 2014

Ανασκόπηση 9ης αγωνιστικής – Χολαργός

Ανασκόπηση 9ης αγωνιστικής – Χολαργός

Η 9η αγωνιστική στον Χολαργό ήταν “νοστιμότατη”! Θα έχουμε να θυμόμαστε το λουκούλειο γεύμα με ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια σε ποσότητες που αντιστοιχούσαν στα πεινασμένα στομάχια των παρευρισκόμενων. Από κει και πέρα όλα κύλησαν χωρίς απρόοπτα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, πανηγυρισμούς όπως παλιά, ρομαντικές σκηνές θριάμβου και άλλα πολλά.Ένα συγνώμη στους γείτονες που τους ερχόντουσαν κάθε λίγο και λιγάκι εξ ουρανού οι μπάλες στα μπαλκόνια τους, ίσως οι διοργανωτές την επόμενη φορά να φτιάχνουν κλουβιά τύπου MMA για να μην δημιουργούνται ατυχήματα στην εναέρια κυκλοφορία των πουλιών. Μπράβο στους μηχανικούς και στη συνέλευση Χολαργού/Παπάγου, ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
υγ: αν κάποιος περάσει από τα μέρη με αναρριχητικό εξοπλισμό, στο ψηλό κυπαρίσσι κρύβεται μια μπάλα προσφορά από το αντιφα λιγκ.
20140504_123452Χολαργός , Πάρκο Ναυαρίνου
ΥΠΟΣΤΕΓΟ – ΠΕΡΙΣΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΑ : 1 – 5
Το υπόστεγο δεν μας τα λέει καλά τελευταία και ζητείται άμεσα ψυχολογική υποστήριξη από το κίνημα. Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, το υπόστεγο καλείτε να αποδείξει ότι η περσινή κατάκτηση της λίγκας δεν ήταν κάτι τυχαίο. (ή μήπως ήταν?) Είναι δύσκολο, αλλά μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες για την 8η θέση, πολλοί το έχουν ξεγραμμένο αλλά ο περσινός πρόεδρος ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξυπνήσει και να αναζωπυρώσει τη φλόγα της ομάδας. Η Π.Κ το χαβά της,..αυτοί είναι ωραίοι,`εκτός από ζέσταμα του σώματος, εξασκούν και το πνεύμα τους παίζοντας σκάκι. ΝΑΙ σκάκι! Είναι εγκεφαλική ομάδα και αυτό το έχουμε καταλάβει προ καιρού. Μπορεί οι μηχανικοί να είναι πρώτοι αλλά οι δεύτεροι πκ είναι η αθόρυβη μηχανή της λίγκας. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με μηχανικούς και “περσινούς” έτοιμους να μας συγκλονίσουν.
Nea Filadelfeia Warriors – Belza Gorria : 8 – 5
Από τις λίγες φορές που οι Φιλαδελφιώτες δεν ήρθαν μετά απο ολονύχτιο παρτάρισμα και κραιπάλη. Και φυσικά αυτό φάνηκε από το 1ο ημίχρονο…Βγάλαν τα γυαλιά ηλίου, ρούφηξαν τις τελευταίες τζούρες από τον πρωινό καφέ, δέσανε τα κορδόνια εις διπλουν και με το μαχαίρι στα δόντια μπήκαν και δεν αφήσαν περιθώρια στην Belza Gorria… Κινήσεις, ντρίπλες, ακαταπαυστα σουτ και φουλ ενέργεια ήταν τα συστατικά της νίκης! Μας θύμισε μια ομάδα από τα παλιά.. Το θέμα είναι αν ξύπνησαν εγκαίρως καθώς τους περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Από την άλλη, η Belza Gorria παρόλο που έπαιξε πολύ δυνατά και κόντραρε, δεν είχε εύστοχες τελικές προσπάθειες και έτσι αντίκρισε την ήττα κατάματα. Ωραίο ματς , πολλά και φανταστικά γκολ μας χάρισαν ωραίες στιγμές έντασης και δύναμης.
Rakos Ferreira – Ποταμιακός : 1 – 7
Συντριβή για την RF, και για να λέμε την αλήθεια δεν το περιμέναμε. O Ποταμιακός ανέβηκε στον Χολαργό με άγριες διαθέσεις και μπήκε μέσα για να κλείσει στόματα. Εμφανώς ανανεωμένος, συγκροτημένος και με πετυχημένες επιθέσεις πήρε πολύ άνετα τους 3 βαθμούς δείχνοντας ότι παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Για να τα λέμε όλα, ήταν καθοριστική η συνεισφορά του τερματοφύλακα που δανείστηκαν από το υπόστεγο που δεν άφησε να περάσει τίποτα. Σημαντική νίκη σημείωσε ο Ποταμιακός διότι σε λίγο καιρό θα πάρει αναγκαστικά το “ρεπό” του σαν διοργανωτής του Αντίφα Λιγκ προς Φάληρο μεριά…Ανυπομονούμε γιατί η ιδέα τους που ειπώθηκε σε μίνι κουβέντα δείχνει ότι το μελετάνε το πράγμα. Η Ράκος Φερειρα μπορεί να μην χάρηκε από το αποτέλεσμα αλλά αν κρίνουμε από τα χαμόγελα και την ευχάριστη παρουσία που είχαν στον χώρο μάλλον κέρδισαν το παιχνίδι εκεί!  ;-)
Abelogarden – TrolletΑΡΙΟΙ : 7 – 6
Το καλύτερο παιχνίδι όσον αφορά τον ανατρεπτικό χαρακτήρα του και το σασπενς σε ένα χιτσκοκικό φινάλε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τελικά επικράτησε το φρέσκο αίμα της λίγκας με τους αμπελογκάρντεν να το πανηγυρίζουν σαν -ακόμα πιο-μικρά παιδιά λες και πέτυχαν τζακ ποτ!! Με το τρίποντο αυτό επέστρεψαν στους Αμπελόκηπους μαζί με το φαν club τους που αν και λίγες, κάνανε αισθητή την παρουσία τους με συνθήματα αλλά και τα επινίκια φιλιά που έδωσαν ως βραβείο..Οι τρολλ, άξιοι ή ανάξιοι της μοίρας τους, όχι μόνο χάνουν το αβανταζ της ισοβαθμίας με τους αμπελογκάρντεν, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκονται στην 9η θέση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να δουν από τον καναπέ τα playoff, ξενερώνοντας τους πιστούς  και τρελαμένους ακολουθητές τους.. Τουλάχιστον έλαμψαν δια των στιλιστικών τους επιλογών.Οι μπλούζες της ομάδας των Trolletάριων τραβήχτηκαν για να μείνουν στην ιστορία…Οι γνωστοί μας Chernobyl Αttack και Conspiracy of Denial, οι Disharge και ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ John Alexiou! Ηταν όλοι εκει…
Trolls emfanisiΟι εμφάνιση των Trolletαριων
Villa Abalias – Γνωστοί Άγνωστοι : 4- 7
Όσες δυνάμεις κι αν επιστρατεύσουν οι άλλες ομάδες είναι δύσκολο να τα βάλουν με τους γνωστούς αγνώστους. Αυτό ισχύει και για τη βιλλα αμπαλίας που ζήτησε τη βοήθεια των ινχινιέρος για να αντιμετωπίσει τους μπαλαδόρους γ.α.  Αλλά και αυτή η παρτίδα ήταν χαμένη από πόδι για τους β.α. Φιλότιμες οι προσπάθειες των ηττημένων στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ψευδές ελπίδες ότι θα μπορούσαν να πάρουν τους πολυπόθητους πόντους της νίκης, αλλά τελικά μόλις ζεστάθηκαν οι Γ.Α και άρχισαν να παίρνουν στα σοβαρά το παιχνίδι, έλαμψε η ποδοσφαιρική αλήθεια και τα όνειρα των β.α χτυπήθηκαν απ τη σκληρή πραγματικότητα. Πάντως πρέπει να αναφέρουμε ότι η βιλλα αμπαλίας έχει δείξει βελτίωση στους τελευταίους αγώνες.. ίσως την έχει πιάσει κρίση ταυτότητας!

Οι zapatero (που έχουν και μπλογκ παρακαλώ)πήραν το τρίποντο άνευ αγώνα και ανταποκρίθηκαν στο φιλικό που έγινε στο τέλος με μικτή χολαργού/παπάγου και ινχινιέρος..
20140504_165857
το ροζ φύλλο αγώνα
Στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ παρατηρούμε ότι θα γίνει πραγματική ΜΑΧΗ για την 8η θέση
ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Los ingenieros 8 7 1 0 38-14 22
Περσινή Κομμούνα 9 6 2 1 41-25 20
Zapatero United 8 5 2 1 37-25 17
Ποταμιακός 9 5 0 4 29-26 15
Γνωστοί * Άγνωστοι 8 5 0 3 47-38 15
Belza gorria 8 3 2 3 26-25 11
Rakos Fereira 8 3 1 4 33-37 10
Abelogarden 9 3 1 5 43-52 10
Trollετάριοι 8 3 1 4 31-32 10
N.F.Warriors 8 2 2 4 23-27 8
Υπόστεγο 8 2 1 5 25-33 7
Villa Abalias 8 1 1 6 18-44 4
Refugees 7 2 0 5 2-10 6
http://antifaleague.espivblogs.net





* Οι θέσεις 1 εως 8 περνάνε απευθείας στα play of

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.