Monday 26 May 2014

Ανασκόπηση 11ης αγωνιστικής – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Ένα ωραίο και ευχάριστο απόγευμα περάσαν αυτοί και αυτές που μας τίμησαν στους Αμπελόκηπους απολαμβάνοντας μπάλα ψηλού επιπέδου παράλληλα με αυτά που μας είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές abelogarden οι οποίοι απέδειξαν για ποιο λόγο θεωρούνται ομάδα του δρόμου.  Πολύ καλά τα πήγαν οι πιτσιρικάδες (με τη βοήθεια του παλαίμαχου), διοργανώνοντας με φαντασία, φρεσκάδα και μαγκιά την αγωνιστική και σχεδόν τα πάντα στο τζαμπέ. Μπράβο για τα πολύ ωραία ντεκόρ και το χρώμα που δώσατε στον χώρο. Λέμε να σας δώσουμε +1 πόντο για το ψειρισμένο πανό του σύριζα.
σσ.: εκπληκτικές μουσικές οκ δε λέω, αλλά οταν ακούστηκε η απόλυτη καφρίλα (burning of sodom) εκει ήταν η πραγματική πόρωση!
kouzinagipedo
Los ingenieros – Βelza Gorria: 7-2
Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος με τους μηχανικούς να γκρινιάζουν ως συνήθως που έτυχε να είναι αυτοί οι πρώτοι που θα παίξουν. Βλέπετε, ψάχνουν δικαιολογίες σε περίπτωση ήττας να έχουν να λένε τα κουλά τους: “1. επίτηδες μας βάλατε πρώτους ενώ ακόμα δεν είμαστε ζεστοί 2. ακόμα δεν έχουμε προσαρμοστεί στο καθαρό αέρα της Αθήνας” και κάτι τέτοια λες και μας έρχονται από άλλον πλανήτη.  Οι BG το’ χουν πάρει στα ΠΙΟ σοβαρά το πράγμα και επειδή εμείς τα λέμε όλα, δείχνουν πιο συγκροτημένοι από ποτέ, η μάζωξη γροθιάς τα έλεγε όλα λίγο πριν την έναρξη. Τι να λέγανε άραγε, τι σύστημα θα παίξουν? με 4 κρυφούς και έναν φανερό? φαινόταν να δίνουν όρκο νίκης πάντως, λες και άμα χάσουν τα 7 πιάτα γιουβαρλάκια που έφαγαν δε θα τα χωνέψουν ποτέ. Τελικά έχασαν αλλά δε χάθηκε τίποτα, εμείς παρόλα αυτά τους πιστεύουμε περισσότερο από όσο νομίζουν. Αλήθεια την ήττα τη χωνέψατε;
20140525_173425
Zapatero – TRollετάριοι: 3-7
Ξέραμε όλοι μας ότι οι τρολλ καιγόντουσαν για βαθμούς, ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για αυτούς. Τελικά οι Τρολλετάριοι των Πατησίων κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν το τρίποντο με συνοπτικές διαδικασίες αλλά να αποδώσουν ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ παρακαλώ. ΝΑΙ καλά διαβάσατε! Κατέβασαν την “πρώτη” ομάδα, έβαλαν στη μπάλα δυναμίτη και ήταν πραγματικά αγνώριστοι στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό παίξανε ρόλο και οι Γ.Α  δείχνοντας έμπρακτα αλληλεγγύη παραχωρώντας το μαύρο αστέρι τους στους τρολλ ως δανεικό. Για τους ζαπατέρο.. μόνο united δεν ήταν. Δε λέμε, ήταν αδιάφορο ματς γι αυτούς και εικάζουμε ότι γεμίζουν τις μπαταρίες για τα playoff αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Δείχνετε πεσμένοι και κάτι πρέπει να κάνετε. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς τη κατρακύλα των “δυτικών” αλλά μπορούμε να πούμε ότι ετοιμάζουν  πιθανότατα μια ένσταση.

Rakos Ferreira – Περσινη Κομμουνα: 3-6
Εδώ πέρασε το φαβορί (Π.Κ.) αλλά μη φανταστείτε ότι πέρασε και το πιο εύκολο απόγευμα, κάθε άλλο. Οι ράκος ήταν αυτή που προηγήθηκε κάνοντας την ΠΚ να αγχώνεται τόσο που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα ούτε στο μισό μέτρο. Οι ράκος με πάθος και άμυνα άλλες φορές από μπετό άλλες φορές με τρύπες έδειξε χαρακτήρα ομάδας ενωμένης ποτέ νικημένης. Αλλά για πολύ λίγο, ίσα ίσα για να το χαρεί..για λίγο. Ήρθε το β ημίχρονο και αλλάξανε οι παραστάσεις και όλα γύρισαν τούμπα. Η πκ σοβαρεύτηκε, άφησε στην άκρη τις σκέψεις για την επόμενη αγωνιστική και είπε να παίξει μπάλα. Το κατάφερε και επέστρεψε στη κορυφή. Τη Κυριακή θα δούμε αν θα διατηρηθεί ή όχι καθώς διοργανώνει στο Χαλάνδρι και παίρνει το ρεπό της. @ rakos: λυπούμαστε πάρα πολύ που για ακόμη μια φορά δεν αποσπάσατε θετικό αποτέλεσμα, τα περιθώρια πλέον στενεύουν απίστευτα και επειδή πλέον η τύχη σας δεν εξαρτάται από τα πόδια σας, πρέπει να αρχίσετε τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με άλλες ομάδες. Βγάλτε έξω τα μετρητά, τα σκληρά παζάρια ξεκινάνε…
filadia
Villa Abalias – Ποταμιακός: 3-3
Τον αγώνα αυτό δεν κατάφερα να τον δω, οι υπόλοιποι ανταποκριτές συντάκτες που τον είδαν είναι τεμπέληδες και βαριούνται να πουν δυο λόγια. Έτσι είπα να αναλάβω εγώ να φαίνεται ολοκληρωμένο και όμορφο το ρεπορτάζ μου. Αυτό που μπορώ να πω ξεκάθαρα είναι ότι τώρα τελευταία στις τάξεις της βίλας παρατηρείται μια αναδιοργάνωση και θέληση για κάτι καλύτερο από αυτό που την είχαμε συνηθίσει. Παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, η ελπίδα βλέπετε ακόμα δεν έχει σβήσει από τον ορίζοντα. Την βλέπουμε να παίζει για την αξιοπρέπεια της και να μην το βάζει κάτω μέχρι να δικαιωθεί. Παρατηρήσαμε επίσης ότι αφού ο πρόεδρος παράτησε πάλι την ομάδα του μη πούμε που γιατί θα μας πετάνε αυγά, κατάφερε και πήρε έναν πολύτιμο πόντο από έναν αξιόλογο αντίπαλο. Συμπέρασμα: χωρίς αυτόν μια χαρά τα καταφέρνουν, ξεδιπλώνοντας μάλιστα το άφθονο ταλέντο τους. Γιαυτό λέμε.. freedom to villa abalias!

20140525_173439

NFW – Υπόστεγο: koκο οι πρώτοι και κοκοκοκο οι δεύτεροι

Εδώ είχαμε κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί. Το υπόστεγο απών και οι nfw…σχεδόν απόντες. Για τους πρώτους δε το συζητάμε καν, ΜΗΔΕΝ πόντους για να μη πούμε υπό το μηδέν, απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Για τους δεύτερους, με τα χίλια ζόρια μαζέψανε δυο ποδοσφαιριστές..ξενυχτισμένους. (τα κορίτσια που φέρατε από το πάρτι σας, δε μετράνε) Αυτό σημαίνει δηλαδή, και πάλι ελλιπής ομάδα, επομένως η συνέλευση του αντιφα λιγκ συνεδρίασε και αποφάσισε: 1 βαθμός και αυτό πολύ σας είναι.
20140525_173713
Γνωστοί*Άγνωστοι – Refugees
Ήταν 1η Μαρτίου και ο πίνακας του μπλογκ έδειχνε τη προτελευταία θέση για τους Γ.Α. Σήμερα, 3 μήνες μετά, βλέπουμε τους Γ.Α στην 3η θέση μετά από ένα σερί νικών εν μέσω δαιμονιώδους φόρμας. Come back στη πράξη και όχι βλακείες. Το πως εξηγείται αυτό δύσκολα θα το μάθουμε μιας και είναι ομάδα των σκιών. Το σίγουρο είναι πως στόχος των Γ.Α σε κάθε αγώνα είναι η νίκη σε συνδυασμό με στριτ θέαμα.
telikoskor (2)
Στην τελική ευθεία μπαίνουμε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για το ποιες ομάδες θα πάρουν τελικά το εισιτήριο για τους τελικούς. Βγάλτε τα μπλοκάκια σας, δείτε και μελετήστε γιατί από δω και πέρα ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποβεί μοιραία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Περσινή Κομμούνα 11 8 2 1 50-29 26
Los ingenieros 10 8 1 1 38-19 25
Γνωστοί * Άγνωστοι 10 7 0 3 56-40 21
Zapatero United 10 5 2 3 42-39 17
Ποταμιακός 11 5 2 4 36-33 17
Belza gorria 10 4 2 4 32-34 14
Trollετάριοι 10 4 1 5 42-42 13
N.F.Warriors 10 3 3 4 26-29 12
Abelogarden 10 3 2 5 47-56 11
Rakos Fereira 10 3 1 6 35-46 10
Υπόστεγο 10 3 1 6 32-37 10
Villa Abalias 10 1 2 7 23-51 5
το ξαναλέμε και θα το λέμε μέχρι τέλους για να μην έχουμε ευτράπελα:
* Οι θέσεις 1 εως 8 περνάνε στα play off
** Σε περίπτωση ισοβαθμίας δυο ομάδων, πλεονέκτημα αποκτά η νικήτρια ομάδα της μεταξύ τους αναμέτρησης, σε περίπτωσης ισοπαλίας, πλεονέκτημα αποκτά η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων, σε περίπτωση ίσης διαφοράς τερμάτων, οι διαφορές λύνονται στα πέναλτι.
***Σε περίπτωση τριπλής και άνω ισοβαθμίας, πλεονέκτημα αποκτά κατά σειρά η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων, σε περίπτωση ίσης διαφοράς τερμάτων, οι διαφορές λύνονται στα πέναλτι.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.